lindrostradgard.blogg.se

Bloggen är tänkt att ge idéer och tips men främst inspiration. Foton på bloggen är tagna i vår trädgård eller inomhus i vårt hem. Vår trädgård är i ständig utveckling av skapande och kreativa idéer. Vi har haft den i drygt 20 år och är ursprungligen från 1976 - 1977 samt 500 kvadratmeter stor.

Blommor i trädgården

Publicerad 2015-11-15 21:54:00 i Allmänt,

En tur i trädgården som visar de blommor som fortfarande finns, innan frosten kommer. Rosor, höstaster, gurkört, krasse, kantnepeta och lavendel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista höstbuketten från trädgården

Publicerad 2015-11-07 23:03:49 i Buketter,

Än finns det blommor i trädgården, rosor, höstastrar, kärleksört, lavendel och julrosor. I denna sista bukett från trädgården finns två slags rosor, flera sorters höstastrar och lavendel. Buketten blir som en sen höstkaramell med ljuvliga färger.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Susanne Lindros

Jag är självlärd om hur trädgården behöver skötas och arbetet med den. Mitt förhållningssätt till trädgården är att det får vara lite rufsigt och naturligt. Jag försöka följa det som naturen visar på, som till exempel rätt jordmån och det som går bra. Att se trädgården som en bit av hela jorden, en liten bit som jag kan skapa kring och själv råder över. Det är också en avkoppling och ett privilegium att ha tillgång till en trädgård. Lyckan att ta en fika och samtidigt känna doften av kaprifol.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela