lindrostradgard.blogg.se

Bloggen är tänkt att ge idéer och tips men främst inspiration. Foton på bloggen är tagna i vår trädgård eller inomhus i vårt hem. Vår trädgård är i ständig utveckling av skapande och kreativa idéer. Vi har haft den i drygt 20 år och är ursprungligen från 1976 - 1977 samt 500 kvadratmeter stor.

Vårtecken i trädgården

Publicerad 2018-04-25 20:58:21 i Vårtecken 2018,

Vårspaning i trädgården fortsätter. En favorit av vårens blommor är blåsippan, den har en så underbar blå färg och lyser fint. Den sprider sig lätt och det får den gärna. Andra blommor som har slagit ut är pärlhyacint, gullviva, backsippa, viol, påsklilja, hyacint och den underbara magnolian.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vårtecken i trädgården

Publicerad 2018-04-02 13:49:46 i Vårtecken 2018,

På vårspaning i trädgården och några tecken finns. Lökväxterna är på gång, vintergäcken blommar på, sen en längre tid och likaså snödroppar.Krokus har börjat och blomma, pionerna har vaknat, liljorna sticker upp och en blommande gullviva. Vitlöken spirrar, rabarbern skymtar med sina röda knoppar och julrosen blommar fortfarande troget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Susanne Lindros

Jag är självlärd om hur trädgården behöver skötas och arbetet med den. Mitt förhållningssätt till trädgården är att det får vara lite rufsigt och naturligt. Jag försöka följa det som naturen visar på, som till exempel rätt jordmån och det som går bra. Att se trädgården som en bit av hela jorden, en liten bit som jag kan skapa kring och själv råder över. Det är också en avkoppling och ett privilegium att ha tillgång till en trädgård. Lyckan att ta en fika och samtidigt känna doften av kaprifol.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela