lindrostradgard.blogg.se

Bloggen är tänkt att ge idéer och tips men främst inspiration. Foton på bloggen är tagna i vår trädgård eller inomhus i vårt hem. Vår trädgård är i ständig utveckling av skapande och kreativa idéer. Vi har haft den i drygt 20 år och är ursprungligen från 1976 - 1977 samt 500 kvadratmeter stor.

Prydnadskörsbärsträd (Prunus sargentii)

Publicerad 2019-06-09 22:04:47 i Allmänt,

Prydnadskörsbärsträd är en tillgång i en trädgård. Trädet har vacker blomning och i början av hösten bildas små bär som fåglar tycker om. Det finns inget behov av beskärning endast om man vill hålla tillbaka kronan något eller om det finns skadade grenar. Rekommenderas både i liten som stor trädgård. Sprider glädje med sin fantastiska blomning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Susanne Lindros

Jag är självlärd om hur trädgården behöver skötas och arbetet med den. Mitt förhållningssätt till trädgården är att det får vara lite rufsigt och naturligt. Jag försöka följa det som naturen visar på, som till exempel rätt jordmån och det som går bra. Att se trädgården som en bit av hela jorden, en liten bit som jag kan skapa kring och själv råder över. Det är också en avkoppling och ett privilegium att ha tillgång till en trädgård. Lyckan att ta en fika och samtidigt känna doften av kaprifol.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela