lindrostradgard.blogg.se

Bloggen är tänkt att ge idéer och tips men främst inspiration. Foton på bloggen är tagna i vår trädgård eller inomhus i vårt hem. Vår trädgård är i ständig utveckling av skapande och kreativa idéer. Vi har haft den i drygt 20 år och är ursprungligen från 1976 - 1977 samt 500 kvadratmeter stor.

Prydnad till ytterdörren och vid entrén

Publicerad 2013-12-29 16:48:00 i Juldekorationer,

Jag brukar använda röda breda band att dekorera med vid entrén. Ett halmhjärta står lutat mot en växt. Längst ner på marken står mossbeklädda metallfat med rödmålade kottar, röd kornell, rönnbär och kottar. Kransen på dörren är gjord av röd kornell som viras till en rundel med stöd av ståltråd. Sedan sätts kottarna dit med hjälp av ståltråd och sist det röda bandet som avsluta med en rosett.  Lite sent förmedlat men kan ge inspiration till nästa Jul...
ps ser du vår hund , Bim, som står i fönstret:)?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Susanne Lindros

Jag är självlärd om hur trädgården behöver skötas och arbetet med den. Mitt förhållningssätt till trädgården är att det får vara lite rufsigt och naturligt. Jag försöka följa det som naturen visar på, som till exempel rätt jordmån och det som går bra. Att se trädgården som en bit av hela jorden, en liten bit som jag kan skapa kring och själv råder över. Det är också en avkoppling och ett privilegium att ha tillgång till en trädgård. Lyckan att ta en fika och samtidigt känna doften av kaprifol.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela