lindrostradgard.blogg.se

Bloggen är tänkt att ge idéer och tips men främst inspiration. Foton på bloggen är tagna i vår trädgård eller inomhus i vårt hem. Vår trädgård är i ständig utveckling av skapande och kreativa idéer. Vi har haft den i drygt 20 år och är ursprungligen från 1976 - 1977 samt 500 kvadratmeter stor.

Vårtecken

Publicerad 2014-02-22 16:41:29 i Vårtecken i trädgården 2014,

Vårtecken från trädgården, vintergäck, krokus på gång, små röda knoppar på rabarbern, plantera små tulpaner att dekorera vid entrén och plantera vintergäck i kruka, från trädgården, att njuta av vår inomhus.
Till slut också en bild på julrosen, som fortfarande blommar.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin Lundström

Publicerad 2014-03-10 13:50:34

Du vill inspirera med din blogg och det gör du också. Har själv en blogg och vill inspirera andra att börja odla grönsaker. Är ensam i Sverige om att sälja äldre och fleråriga köks- växter, som är lättskötta och dessutom är de mycket goda.

Svar: Hej Karin!Vad trevligt at du hör av dig och kommenerar. Jag har faktiskt inte sett det förrän nu är inte så van av denna sort. Tack vill jag också säga. Det låter spännande att odla grönsaker försöker i liten skala med det. Verkligen kul och härligt när det blir någonting att skörda.
Susanne Lindros

Postat av: Karin Lundström

Publicerad 2014-04-05 15:49:53

Hej,
Jag har i dag skördat mina första vårprimör dvs en perenna matlök
och dessutom min favoritlök som är kajplök, kommer att kunna skörda till slutet av maj. Du kan läsa på bloggen
om kajplök, om du är intresserad.

Svar: Så trevligt! ps lite sen reaktion....
Susanne Lindros

Postat av: karin Lundström

Publicerad 2014-05-05 14:03:18

Hej,
Det vore trevlig om vi kunde länka till varandra. För att ge inspiration till både blommor och blader.

MVH Karin

Svar: Hej!Undrar hur går det till, tänkte du? Alternativet är vän på FB men det kanske känns konstigt när vi inte känner varandra.
Susanne Lindros

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Susanne Lindros

Jag är självlärd om hur trädgården behöver skötas och arbetet med den. Mitt förhållningssätt till trädgården är att det får vara lite rufsigt och naturligt. Jag försöka följa det som naturen visar på, som till exempel rätt jordmån och det som går bra. Att se trädgården som en bit av hela jorden, en liten bit som jag kan skapa kring och själv råder över. Det är också en avkoppling och ett privilegium att ha tillgång till en trädgård. Lyckan att ta en fika och samtidigt känna doften av kaprifol.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela