lindrostradgard.blogg.se

Bloggen är tänkt att ge idéer, tips och inspiration. Vår trädgård är i ständig förändring och utveckling av skapande och kreativa idéer. Den är drygt 30 år gammal men är ursprungligen från 76/77 samt 500 kvadratmeter stor. Foton på bloggen är tagna i vår trädgård eller inomhus i vårt hem, av mig.

Pioner (Paeonia)

Publicerad 2014-07-20 23:32:00 i Perenner,

Pioner är nytt i vår trädgård. De första planterades i fjor och några i våras. De har underbart vackra blommor och några doftar härligt. Växtens blad påminner lite om Julrosens. Pioner finns i flera färger och olika sorter som till exempel, bondpion, luktpion, dillpion, vårpion och svavelpion. De flesta blommar kring midsommar och doftpionen blommar senare men finns även i tidigblommande sort. Pioner räknas som ganska tåliga, om de får stå i fred, planteras grunt och placeras i soligt till halvskuggigt läge. De får även dekorativa och vackra frökapslar. Är man pigg på att sätt frö från en pion... så kan det nog vara värt ett försök.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: my sources

Publicerad 2021-03-19 12:18:32

Hookup Girls Makes use of Cost-free Affairs? An Excellent Side
to side Reward!

Totally free hookup females my sources online
is the solution if you're tired of going to pubs and night clubs only to be prevented,
and even worse, laughed at. I know what it's like because I've been there.

I found myself single and eager back into the working day -- I necessary a fresh lover -- but I continued seeking because I had
hardly any other choice. If you're an individual
gentleman who wants to hookup with sexy women without going to those
areas in which the ladies are alone, then this post might just alter
your lifestyle. It would clarify why dating on the web is the ideal alternative if you're a masculine who is shy to strategy a wonderful girl
in a club or group.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Susanne Lindros

Jag är självlärd om hur trädgården behöver skötas och arbetet med den. Mitt förhållningssätt till trädgården är att det får vara lite rufsigt och naturligt. Jag försöker följa det som naturen visar på, som till exempel rätt jordmån och det som går bra. Att se trädgården som en bit av hela jorden, en liten bit, som jag kan skapa och själv råda över. Det är också en avkoppling och ett privilegium att ha tillgång till en trädgård. Som att ta en fika och samtidigt känna doften av kaprifol, det är lycka för mig.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela