lindrostradgard.blogg.se

Bloggen är tänkt att ge idéer och tips men främst inspiration. Foton på bloggen är tagna i vår trädgård eller inomhus i vårt hem. Vår trädgård är i ständig utveckling av skapande och kreativa idéer. Vi har haft den i drygt 20 år och är ursprungligen från 1976 - 1977 samt 500 kvadratmeter stor.

Dekorationer till Advent och Jul

Publicerad 2014-11-16 19:26:00 i Juldekorationer,

Mossa är min favorit som dekoration och oftast vackrast som den är. Här har den dock fått sällskap av torkad vipphortensia, ett ljus, trästjärnor, nypon, en gren som är klippt i bitar och snurrad med bast. 
 
En krans med murgröna och torkad rölleka på stomme av en grövre ståltråd och virad kaprifol. Röllekan virrad fast med hjälp av tunn ståltråd.
 
Grön och grå mossa, plus en växt (vet inte vad den heter) på en stomme av halm. Rött sidenband, påklistrade hjärtan i material av trä, med hjälp av limpistol och kottar virade fast med hjälp av tunn ståltråd.
 
 

Kommentarer

Postat av: Ljuvliga Drömmar

Publicerad 2014-11-16 19:43:03

Så fint :) Älskar torkade hortensior!

Hoppas att du har haft en fin helg!

Svar: Tack!!! Hjälp gärna till att sprida sidan. Tack på för hand.
Susanne Lindros

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Susanne Lindros

Jag är självlärd om hur trädgården behöver skötas och arbetet med den. Mitt förhållningssätt till trädgården är att det får vara lite rufsigt och naturligt. Jag försöka följa det som naturen visar på, som till exempel rätt jordmån och det som går bra. Att se trädgården som en bit av hela jorden, en liten bit som jag kan skapa kring och själv råder över. Det är också en avkoppling och ett privilegium att ha tillgång till en trädgård. Lyckan att ta en fika och samtidigt känna doften av kaprifol.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela