lindrostradgard.blogg.se

Bloggen är tänkt att ge idéer och tips men främst inspiration. Foton på bloggen är tagna i vår trädgård eller inomhus i vårt hem. Vår trädgård är i ständig utveckling av skapande och kreativa idéer. Vi har haft den i drygt 20 år och är ursprungligen från 1976 - 1977 samt 500 kvadratmeter stor.

Rosor (Rosa)

Publicerad 2016-06-16 21:00:00 i Rosor,

De flesta rosor i trädgården blommar nu. Extra roligt är det med de remonterande sorterna, återblommande, som man kan njuta av ända in under hösten. Vackert att göra buketter av och gärna tillsammans med lavendel. Just nu går det fint att göra buketter tillsammans med salvia och daggkåpa.
 
Klätterros, New Dawn
New Dawn tillsammans med Kaprifol
 
Gammaldags buskros, saknar namnet.
 
 
 
Buskros, saknar namnet
 
 
Klätterros, Polarstjärnan
 
 
 

Kommentarer

Postat av: rxbin.blogg.se

Publicerad 2016-06-16 21:15:35

Jättefina bilder! :)

Svar: Tack! Vad roligt att du tycker det. Jag tycker det är så spännande att ta foto men är helt amatör. Vänliga hälsningar Susanne
Susanne Lindros

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Susanne Lindros

Jag är självlärd om hur trädgården behöver skötas och arbetet med den. Mitt förhållningssätt till trädgården är att det får vara lite rufsigt och naturligt. Jag försöka följa det som naturen visar på, som till exempel rätt jordmån och det som går bra. Att se trädgården som en bit av hela jorden, en liten bit som jag kan skapa kring och själv råder över. Det är också en avkoppling och ett privilegium att ha tillgång till en trädgård. Lyckan att ta en fika och samtidigt känna doften av kaprifol.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela