lindrostradgard.blogg.se

Bloggen är tänkt att ge idéer och tips men främst inspiration. Foton på bloggen är tagna i vår trädgård eller inomhus i vårt hem. Vår trädgård är i ständig utveckling av skapande och kreativa idéer. Vi har haft den i drygt 20 år och är ursprungligen från 1976 - 1977 samt 500 kvadratmeter stor.

Odla i pallkragar

Publicerad 2019-06-16 17:17:00 i Allmänt,

Grönkål är en grönsak värt att odla, den är tacksam och räknas inte som svår. Du kan få grönkål under höst och vinterhalvåret och bäst är den när det är lite fruset. På bilderna är det grönkålsplantor som blev satta i fjor sommar. De har sedan fått stå ända kvar ända fram tills i vår. Jag tyckte att det var intressant och se hur de utvecklades. På bilderna ser man hur grönkål blommar och dessa kan man klippa och ha i sallad. Plantorna ligger nu i trädgårdskomposten, en värdefull näring att ta vara på.

 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Susanne Lindros

Jag är självlärd om hur trädgården behöver skötas och arbetet med den. Mitt förhållningssätt till trädgården är att det får vara lite rufsigt och naturligt. Jag försöka följa det som naturen visar på, som till exempel rätt jordmån och det som går bra. Att se trädgården som en bit av hela jorden, en liten bit som jag kan skapa kring och själv råder över. Det är också en avkoppling och ett privilegium att ha tillgång till en trädgård. Lyckan att ta en fika och samtidigt känna doften av kaprifol.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela